AAPR

Despre noi

Am inceput in anul 1998 avand ca obiect principal de activitate “servicii si comert” in domeniul papetariei. Am pornit pe un trend ascendent ce ne-a permis construirea unei retele sigure de clienti/parteneri. Oferind servicii prompte, calitate si mai ales flexibilitate, am reusit sa dezvoltam o relatie speciala cu aproape toti partenerii nostri. Dincolo de actul de vanzare-cumparare, de promovare a unor produse sau servicii, relatiile au fost construite pe castig reciproc, intelegere si pe cat posibil prietenie.

Odata cu deschiderea tot mai multor magazine tip “hypermarket” in Bucuresti, multi dintre colaboratorii nostri au fost afectati si au inceput sa se reprofileze, sa isi inchirieze spatiile comerciale sau chiar sa isi inchida afacerea.

Am facut si noi un pas intr-o directie noua “GAZONUL”, cu care cochetam de cativa ani (administram trei stadioane la Divizia B). Avand si anumita experienta (nefericita) la o firma de distributie seminte gazon, am inteles plus-urile si minus-urile din domeniu, nevoile potentialilor parteneri si calea de armonizare a relatiilor cu acestia. Astfel schimbarea a venit firesc, natural si a dezvoltat relatii noi, intarindu-le pe cele existente. Am intalnit o lume mai onesta, mai muncitoare si nu in ultimul rand iubitoare si fauritoare de frumos.

Le multumim colaboratorilor nostri pentru generozitatea informatiilor impartasite, o mare parte din experienta acumulata li se datoreaza. Faptul ca nu am pierdut nici un partener in aceasta perioada, ci doar am castigat, spune mult. Multumim pentru constanta relatiilor noastre, puteti avea in noi nu doar un partener, dar si un prieten.